2η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

"ΜΙΑ ΛΕΞΗ - ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ - Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ"

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ BOOART ΨΥΡΡΗ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ART SELECTED WORKS ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ BOOART TIΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014.

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ..ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΜΙΑ ΛΕΞΗ - ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ- Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΟΡΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ..Η ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΠΡΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΤΟΝΙΣΕ......ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΡΧΩΝ, ΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ...

Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ.


Featured Posts
Recent Posts