ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

ΥΔΡΑ

Τη Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 8 30 μ.μ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έκθεσης αγιογραφίας 12 καταξιωμένων αγιογράφων με θέμα Θαλάσσιες Υπερβατικές Διαδρομές στό πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη στο λιμάνι της Υδρας..Την έκθεση τίμησε με τη παρουσία του ο δήμαρχος Υδρας Γιωργος Κουκουδάκης με τη συνοδεία του, το Δ.Σ.του δήμου και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τάκης Χατζιπέρος. Επίσης παρών και ο πρώην δημαρχος Υδρας κ. Αναστασόπουλος και η συντροφία του.

Η έκθεση ετελέστη υπό αιγίδα του Δήμου Υδρας & είχε 3ήμερη διάρκεια και στα πλαίσια των πολιτιστικών δρώμενων του Δήμου Υδρας Μιαούλεια 2015.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες ήταν Ελένη Αθανασιάδου, Christine Anagnostopoulos, Βάσια Αράπη,Νίκα Γιαννέλου, Ζακλίν Δελασούδα, Φωτεινή Μαυρομμάτη, Ρούλα PappasΤσιώτα,Μαριάννα Πατινιώτη, Περσεφόνη Παύλη, Κυριακή Προκοπίου, Ανάργυρος Σκαλίώτης,Γιώργος Φουσέκης.

Στό πιάνο η πολιτιστική εκπρόσωπος της Αμερικανικής Πρεσβείας και μέλος του Δ.Σ.του Οργανισμού των Αμερικανίδων Γυναικών Ελλάδος [ AWOG] αγιογράφος Christine Anagnostopoulos.

Χορηγοί επικοινωνίας New Deal-ideas change society, Εφημερ-είδηση, Αφιερώματα, Αttica News.gr, Ινστιτούτο Τέχνης & Πολιτισμού, Αrt in the city, Lamore Radio

Όταν η επίμονη θέληση του ανθρώπου, αναζητά την Θεία Σοφία σε κάθε στιγμή της ζωής του, τότε ναι, δημιουργεί συνθήκες υπέρβασης, του εγώ, ανοίγει δρόμους φωτεινούς που οδηγούν στην Θεία ‘Ενωση . Σχηματίζει Ανώτερες διαδρομές, με πίστη και σεβασμό προς την Θέωση . Είναι η στιγμή της “ενθύμησης” της καθαρής ψυχής, γιατί ανακαλύπτεις πως τίποτα μικρό και ποταπό δεν υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το Φως Του.

Έτσι η πίστη και οι εσωτερικές αναζητήσεις ένωσαν δώδεκα καταξιωμένους αγιογράφους , στα εγκαίνια έκθεσης αγιογραφίας, που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη στο λιμάνι της ΄Υδρας, με θέμα “Θαλάσσιες Υπερβατικές Διαδρομές “.

Ευλάβεια, αρμονία, ψυχική ανάταση, όλα τα έργα των ταλαντούχων καταξιωμένων αγιογράφων, απόλυτα εναρμονισμένα με τον χώρο και τον τόπο, και εύλογα αναρωτιέται κανείς τα υπέροχα σοφά λόγια του Οδυσσέα Ελύτη “Θεέ μου τι μπλε ξοδεύεις για να μη σε βλέπουμε”.

Την έκθεση τίμησε με τη παρουσία του ο δήμαρχος ΄Υδρας Γιώργος Κουκουδάκης με τη συνοδεία του, το Δ.Σ.του δήμου και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τάκης Χατζιπέρος. Επίσης παρών και ο πρώην δήμαρχος ΄Υδρας κ. Αναστασόπουλος και η συντροφία του.

Στό πιάνο ήταν η πολιτιστική εκπρόσωπος της Αμερικανικής Πρεσβείας και μέλος του Δ.Σ.του Οργανισμού των Αμερικανίδων Γυναικών Ελλάδος [ AWOG] αγιογράφος Christine Anagnostopoulos, που πραγματικά πρόσφερε ηρεμία στον επισκέπτη με τις μουσικές επιλογές της.

Η έκθεση ετελέστη υπό αιγίδα του Δήμου ΄Υδρας & είχε 3ήμερη διάρκεια και στα πλαίσια των πολιτιστικών δρώμενων του Δήμου ΄Υδρας Μιαούλεια 2015.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες ήταν Ελένη Αθανασιάδου, Christine Anagnostopoulos, Βάσια Αράπη,Νίκα Γιαννέλου, Ζακλίν Δελασούδα, Φωτεινή Μαυρομμάτη, Ρούλα PappasΤσιώτα,Μαριάννα Πατινιώτη, Περσεφόνη Παύλη, Κυριακή Προκοπίου, Ανάργυρος Σκαλίώτης,Γιώργος Φουσέκης.

O συντονισμός της έκθεσης έγινε απο την εξαίρετη ελληνοαμερικανίδα εικαστικό Ρούλα Pappas Τσώτα.

Χορηγοί επικοινωνίας ,New Deal, Εφημερ-είδηση, Αφιερώματα, Αttica News. Ινστιτούτο Τέχνης & Πολιτισμού, Αrt in the city, Lamore Radio.

ΒΙΚΥ ΤΣΙΓΓΑ

#text #photo

Featured Posts
Recent Posts